v.frejdostman@outlook.com

Allt och lite till

Sep 6, 2014 @ 16:05Categories: DansTags: #träningsverk

Har varit så mycket den här veckan att jag knappt har haft tid för mig själv.. Men jag gjorde mig tid någar timmar igår där jag låg i sängen och kolla på serier och bara vilade upp mig själv. Kunde knappt röra mig heller eftersom jag hade en otrolig träningsverk från Crossfiten. Juste den har jag inte skrivit om!

VI börjar med i onsdags då jag och mina älskade kollegor hade comersal dans med bästa Alexander där vi dansade till en av lady gagas låtar. Det var jätte roligt att man kunde verkligen gå in i rollen och bara ha roligt med det och inte känna en press! Men kort och gott så var det en jätte rolig träning där vi blev tajtare som en grupp!!

I torsdags så jobbade jag på förmiddagen och gjorde det sista eftersom det var sista kontorstiden innan kursstart vilket var idag! Men sen så var det min första crossfit träning och min första streetlektion! Men crossfiten först, otroligt roligt men otroligt jobbigt! Jag har aldrig gjort det förut så när vi väl satt igång så undrade jag vad jag har gett mig in på! Han börja bra med att gå igenom squats och gjorde olika parövningar för att sätta igång kroppen. Sen började allvaret! Vi skulle vara två och två och växla av varandra. Först så skulle man göra 5 st burpes (stavning?) och sen springa fram och tillbaka i salen. Det känns rätt enkelt när visade och vi skulle göra det i 10 min vilket och kändes rätt enkelt. Det ändrades sig! Efter ett tag vilket som kändes som typ 8 min så frågade alla hur lång tid det hade gått. Han svarade då 4 min! 4 min kändes som 8! Då gav man upp nästan men jag körde på och i slutet så var jag väldigt väldigt sliten!
Men det var en rolig lektion och jag kan inte gå idag vilket känndes så där ändå...

Streetletionen var jätte roligt, har verkligen saknat den här dansstilen. Och det var med en ny lärare också, han var lite annorlunda jämfört med vad jag brukar ha men smått och gott så var han otrolig och han fick verkligen alla att gå in i karraktären och bara släppa loss. Jag lärde mig mycket och hade ett jätte stort leende på läpparna när jag lämnade lokalen! Längtar tills nästa torsdag!

Nu är det dags för släktkalas etersom jag fyller år på måndag!
Cheers!

Comments (0)
OPTIONS