v.frejdostman@outlook.com

Såklart bilr jag sjuk när jag tar allt på allvar och ska börja med träningen ordentligt.... Jag använder mig av tidningen Shape up (http://www.shapeupmag.se/ ) intevju med Mårten Nylén där han har gjort ett bra schema under 21 dagar. Men under de här två dagarna så har jag också gjort spänst träning och kommer fortsätta med det efter jag har blivit frisk. Jag har tränat allt för många gånger när jag har varit sjuk och då har det bara blivit sämre och jag har då måste psykiskt sämre också eftersom jag inte får träna på en längre period.

Men idag kom min beställning från fitnessgurun vilket jag blev otroligt glad över! Fick tillochmed gratis fitess nudlar av dem :) Tack fitnessgurun! Ni är allt för snälla!

men det jag gjorde i lördags var cardio och då fick det bli intervaller. Jag brukar oftast följa de här intervallerna:
30 sekunders uppvärmning
1 min löpning x 10
30 sek gående vila x 10

Jag gillar den här formen av intervaller eftersom egentligen hatar, HATAR, jag att springe men jag gör det ändå. Man springer inte allt för länge men ändå så länge så det kondition föbättras och du mår bra! Senare när jag känner att det är för enkelt så förkorttar jag vilan och gör flera rep istället.

Saknar dansen så otroligt mycket just nu och vill bara att allt ska starta igen! men nästa torsdag kommer en grym världsmästare till min dansskola och ska undervisa i teknik så jag får dansa lite över sommaren iallafall! Kommer bli jätte roligt!

Comments (0)

Hellu!

Första inlägget på denna blogg. Vad spännande, även om jag inte har någon som läser den så är det ändå roligt att ha fitnessguru.com som sin adress.
Jag tänkte skriver mer om mig själv i ett annat inlägg men just nu srkiver jag bara om min dag! kan säga såhär att imorgon kommer jag inte kunna lyfta mina armar.

Idag på schemat stod axlar och biceps med min kära vän och PT Yasse! Hon är tuff men det här behövde jag! Efter att dansen har slutat (skriver i ett annat inlägg) så har jag bara tagit det lugnt! Inte tränat så mycket vilket är världigt dumt! men det är sån jag är. Efter att ha kollat på alla videor från EM så tändes det till och nu så är det hårdträning!

Nu på schemat står sova eftersom det är ett tufft cardio pass soms tår på schemat!
Cheers!

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS