v.frejdostman@outlook.com

Jag blogga inte igår eftersom jag var en stöttepelare för min kompis eftersom hon skrev sitt körkortprov och sov väldigt länge!!! Efter en full dag med shopping och springa runt i stora staden så åkte jag hem och gjorde gårdagens träning! Känndes hyfsat bra men efter en lång dag i stan så tar benövningar rätt mycket fast jag ska klara det! Blev lite besviken men gjorde så mycket jag orka iallafall

Dagens träning kommer bli lite uppskjuten eftersom jag mötte upp några av mina älskade tjejer och försökte segla med dem! Men det blåste alldeles för mycket för att jag skulle klara mig själv (eftersom de är nybörjare). Så nu sitter vi här på altanen hemma hos mig med lite onyttiga saker och bara pratar massa skit. Mysig och välbehövligt eftersom jag inte träffar de här tjejerna varje dag som jag brukade göra!

Kommer såklart skriva om min spänstträning senare ikväll eller imorgon! Får se om jag är för slut när jag kommmer hem från träningen!

Längtar tills jag får börja skriva om dansen och när den ska börja! Känner nu att jag inte har tillräckligt med motivation! Men jag kan lova att när väl dansen börjar så kommer ni få mer uppdatering och fler filmer och videor!!!! LÄNGTAR!

Cheers!

 

Comments (0)

SÅ idag var det mitt cardio pass eftersom jag inte gjorde det igår... Dåligt av mig men jag hoppade inte över det helt egentligen! Men ska vara tuffare och göra styrka och cardio en dag för att jag ska lära mig själv att inte hoppa över saker!

Men tillbaka till intevallpasset jag gjorde! Jag springer 1 min och 30 sekunder för att komma in i det intevall pass jag dansar i. I min klass både i par och i singel så dansar jag 1 min X 2 med ibland bara 15 sekunders vila, så det gäller att ha bra kondis! Egentligen så är det bästa för mig att göra min dans flera gånger i rad för att förbättra min styrka, flexibilitet och kondition. Men då mår inte min kropp så bra och det är bättre med variatíon! Med passet idag känndes enormt bra och jag känner också att min kondition har blivit bättre!

Och så kommer schemat för nästa vecka (den här eftersom det är måndag)

 • Måndag: Intervaller 1 min X 30 sek
 • Tisdag: Ben och rumpa
 • Onsdag: Spänst
 • Torsdag: Intervaller 1 min X 30 sek
 • Fredag: Armar och axlar
 • Lördag: Morgonpromenad
 • Söndag: Vila

Jag ska också tilläga för att inte skriva det på varje punkt, att varje gång jag gymmar eller gör styrka så gör jag mag och rygg styrka också (bålträning) för att jag behöver det så pass mycket i dansen. Så jag sätter inte ut ett pass bara för det utan jag gör det varje gång istället!

Nu ska jag mysa framför tv:n med iste och bara slappna av och förbereda mig för veckan!

Cheers!

Återblick från förr

Comments (0)

Kom på att tänka att jag inte längre har söndagsångest! Nu lever jag verkligen livet! Nehöver inte bry mig om att det är skola och jag älskar mitt jobb så i höst så kanke jag inte har lika mycket ångest och press på mig! Hoppas att det blir så också!!

Morgonprommenaden igår blev till en helkroppsträning på gymmet! Var helt plötsligt jätte taggad i fredagskväll att ta ut mig helt och bara känna mig bättre! Som sagt så blev det en helkropp. Började på cyckeln i 20 min och sedan blev det massa övningar känner att jag listar upp de istället.

 • Benpress
 • Yttre lår
 • Innre lår
 • Nedre magmuskler
 • Korsrygg
 • Biceps
 • Triceps
 • Axelpress

Och så slutade jag med en ordentlig strech!

Kommer bli ett tag innan jag kan fota alla mina övningar eftersom jag gymmar själv på mitt gym (alltså inte med några kompisar)! Men det kommer så fortsätt läsa!

Nu ska jag krypa upp i sängen med en film eftersom det ösregnar och åskar så intervall passet blir till imorgon och vilodag idag...

Cheers!

Min frukost från igår. Smoothie med jordgubbar, hallon, blåbär och banan med fitnessguruns shake rocky roads och färska frallo med ost och smör! Mums!

Comments (0)

Så nu äntligen kom jag ut och fick göra mina övningar! tyvärr fick jag ingen med mig som kunde ta kort men det får jag göra någon annan gång! Jag brukar göra 12-15 X 3 när jag gör saker med min egna tygnd eller om jag är ute som nu och gör övningar själva. Jag tycker det är det bästa för mig för då kommer jag in idet och de sista gångerna får man verkligen kämpa vilket jag älskar! Kommer säkert inte kunna gå imorgon men då vet jag att jag har kämpat.

La extra mycekt tygnd och gjorde lite fler gånger på min rumpa i dag, inte för att jag vill ha den större utan för att jag har haft problem med mina höfter och rumpan förr så då har jag fått order hos min sjukgymnast att jag ska träna rumpa/höfter lite mera var tredje vecka för att bygga upp de långsamt.

När jag kom hem så gjorde jag en bär smoothie med fitnessguruns one whey hallon och vitcholkad! Och den var så otroligt god och smakade så otroligt mycket! Tyckte nästan att den var godare nu i smoothie än när man ska dricka den som shake! Jag rekomenderar er att testa!

Nu vet jag inte rikigti vad jag skriver för jag är så trött! Så ska gå och lägga mig och så skriver jag imorgon om hur det känns!

Cheers!

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS