v.frejdostman@outlook.com

Nu är jag äntligen tillbaka efter lång tid med mycket resande! Det har vairt otroligt roligt och jag har sett så otroligt mycket! Det har varit skönt att jag fått tagit en paus från allt nu innan terminen börjar! Som är nästa vecka! Kommer bli grymt roligt!

Men till Barcelona, och lite träning! Jag har gått så otroligt mycket i Barcelona, har nog aldrig gått så mycket i mitt liv! Och ändå har jag inte shoppat så mycket, vi var mer och såg saker än vad vi shoppa. Vilket var väldigt ovanligt! Glömde dock att sätta på run keeper så jag vet inte hur långt vi gick! Men det känns som mer än en mil per dag!!!! Så tro mig jag har tränat! TÄnkte skriva ett ensamt inlägg om Barcelona lite senare när jag har laddat över alla bilder till datorn. so stay tune

Men till en liten roligt nyhet! Jag var i går och undervisade och dansade på dansens dag igår i Vällingby Centrum och det var jätte mycket folk där! Det var jätte roligt att faktiskt bara dansa street på en show! Jag älskar disco men ibland är det skönt att visa mer av vad man kan!!

Medans jag var borta så kom äntligen mina skor från nike och tidningen från Västerort! Mina nike skor var så otroligt snygga när jag fick hålla i dem! Hade inte förväntat mig att de skulle vara så snygga!! O¨ch som jag sa här uppe att Västerort kom! Jag nämnde för någon vecka sen att jag gjorde en intervju och det var den som kom! Lite konstigt och roligt att se sitt aniskte i en tidning men ändå roligt! Nu kommer man vli igen känd i Vällingbt! Vet inte om det är positivt eller negativt dock... Det får tiden utgöra!

Comments (0)

Så nu åker jag till landet vilket betyder att jag har inget internet och kommer inte heller ta med mig min dator... Hoppas att ni får en underbar helg och njut av den! Jag kommer njuta av min till fullaste! Kommer också träna under helgen! Jag kommer ut och springa varje dag och göra några styrke övningar! Kommer ta kort på några också och sätta upp på bloggen på söndag närj ag kommer hem! SKa också göra danser till nästa termin! Spännande!!!
 

Comments (0)

Den här jobb dagen har varit väldigt lång! Det könns som varje timme går långsamare och långsamare... tror att jag är trött bara, men jag älskar mitt arbete ändå! Mycket saker somh händer och man sitter aldrig stilla! Det är alltid något som måste fixas eller så kommer det några som man ska vara social med! Det älskar jag med att jobba på den administrativa delen nu inna kurserna börjar eftersom det är nästan som ett kontrosjobb eftersom man måste maila, fixa hemsidan och möten men det är motsatsa också eftersom det är nya människor som kommer och går och telefonen ringer ibland!

Men jag känner att jag lever livet just nu! Har ett otroligt roligt och givande jobb och jag frå jobba med det jag älskar. Jag får insperera unga människor att bli något större och jag har de bästa kollegorna! Sen dansar jag själv och tävlar i det som gör mig glad, jag planerar min framtid med en kompis idag vilket kommer bli grymt roligt och det blir av det vi har planerat!

Just nu känner jag inte för att plugga eller sätta mig på ett kontor! Jag vill jobba med dans och med ungdommar! Jag vill stanna här iallfall några år till!!!!!

Comments (0)

Nu har jag jobbat klar för idag! Jobbade från 11 fram tills nu vilket inte är en normal jobbtid men det är verkligen jätte mycket som ska fixas inför terminen... Känner att min träning blir lite satt på sidan den här veckan eftersom jag jobbar varje dag och sen i helgen så åker jag till landet... Kommer försöka blogga så mycket jag kan den här veckan eftersom nästa vecka åker jag till barcelona och kommer inte ha med min dator då... Men ska försöka träna lite där, eller rättare sagt all shopping blir träning! Kommer säkert gå flera timmar så lite träning blir det!

Nu ska jag hem och  göra n¨ågra danser till terminen så jag kan de utan till! ska också ha några bytartimar med mina kollegor för att få lite insperation och se vad de tycker om de nya stegen! Men först MAT! är så hungrig så kan knappt tänkta! Men nu blir det hemmåt!

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS