v.frejdostman@outlook.com

Så idag har jag sepnderat hela min dag på dansskolan ända från 9 till halv 8! Nästan 12 timmar och det har varit otroligt varje minut! Visst vnågra gånger kände jag att jag skulle dö av trött och hunger men jag klarade mig igenom 6 lektioner 3 timmar i receptionen och 2 timmars träning! Jag måste älska dansen!

Ska också påpeka att varje lektion jag lär ut är nästan som ett träningspass både för min röst och min kropp! Man hoppar och dansar nästan nånstopp i 45 minuter jag jag gjorde det gånger 6! Inte så pass att jag blir trött och konditionsmässigt jobbigt men efter 6 timmar nästan så är man trött i kroppen!

Träningen idag bestod av contemporery och street! Jätte roligt båda två och älskar mina söndagsstreet lektioner eftersom jag får dansa koreografier som är gjorda i melodifestivalen m.m. så jag får alltid insperation av låtar och artister!

Nu ska jag gå och lägga mig och få lite sömn innan min stora dag är kommen! eller stora... det är iallfall min 19 års dag! Jag är inte så tagga och det känns verkligen inte som jag fyller år men jag är glad ändå!

Cheers!

Comments (0)

Har varit så mycket den här veckan att jag knappt har haft tid för mig själv.. Men jag gjorde mig tid någar timmar igår där jag låg i sängen och kolla på serier och bara vilade upp mig själv. Kunde knappt röra mig heller eftersom jag hade en otrolig träningsverk från Crossfiten. Juste den har jag inte skrivit om!

VI börjar med i onsdags då jag och mina älskade kollegor hade comersal dans med bästa Alexander där vi dansade till en av lady gagas låtar. Det var jätte roligt att man kunde verkligen gå in i rollen och bara ha roligt med det och inte känna en press! Men kort och gott så var det en jätte rolig träning där vi blev tajtare som en grupp!!

I torsdags så jobbade jag på förmiddagen och gjorde det sista eftersom det var sista kontorstiden innan kursstart vilket var idag! Men sen så var det min första crossfit träning och min första streetlektion! Men crossfiten först, otroligt roligt men otroligt jobbigt! Jag har aldrig gjort det förut så när vi väl satt igång så undrade jag vad jag har gett mig in på! Han börja bra med att gå igenom squats och gjorde olika parövningar för att sätta igång kroppen. Sen började allvaret! Vi skulle vara två och två och växla av varandra. Först så skulle man göra 5 st burpes (stavning?) och sen springa fram och tillbaka i salen. Det känns rätt enkelt när visade och vi skulle göra det i 10 min vilket och kändes rätt enkelt. Det ändrades sig! Efter ett tag vilket som kändes som typ 8 min så frågade alla hur lång tid det hade gått. Han svarade då 4 min! 4 min kändes som 8! Då gav man upp nästan men jag körde på och i slutet så var jag väldigt väldigt sliten!
Men det var en rolig lektion och jag kan inte gå idag vilket känndes så där ändå...

Streetletionen var jätte roligt, har verkligen saknat den här dansstilen. Och det var med en ny lärare också, han var lite annorlunda jämfört med vad jag brukar ha men smått och gott så var han otrolig och han fick verkligen alla att gå in i karraktären och bara släppa loss. Jag lärde mig mycket och hade ett jätte stort leende på läpparna när jag lämnade lokalen! Längtar tills nästa torsdag!

Nu är det dags för släktkalas etersom jag fyller år på måndag!
Cheers!

Comments (0)

Äntligen är jag hemma efter en lång men rolig dag på jobbet! Man märker nu att det är nära kursstart för att vi planerar alla sista saker nu för att allt ska funka! Det är så roligt att för första gången vara med och starta upp allt! Inte bara hoppa in när kurserna startar! Jätte roligt!

Vi hade också första hjälpen kus idag för att kunna hjälpa till vid situationer vilket var väldigt intressant och bra att lära sig. Jag har haft första hjälpen i skolan men känner mer efter idag att jag förstår och verkligen kan hjälpa till om det behövs! Instruktören riktade också in föreläsning till vad som skulle kunna hända hos oss! Med specifikt vad man gör om det händer något med våra elever eller vid allergier m.m. Vilket var underbart bra eftersom det är precis vad vi behöver!

Så efter en rolig men lärofylld kväll så är jag väldigt trött och sliten i hela kroppen så ska hoppa ner i sängen och sova länge imorgon! Älskar att jobba på eftermiddagarna!

Cheers!

Comments (0)

Så igår var min första träning efter Kaylas Itsines träningpogram och min första tävlingsträning! Så ni kan räkna med att jag var trött när jag kom hem! Och jag har också väldigt mycket träningsvärk idag, men mindre än vad jag hade räknat med, vilket är possitivt!

Men börja med träningpogrammet! Detta ska jag göra under 12 veckors tid med balndning av cardio, styrka och strech. Jag blev välfigt intresserad av henne när jag hittade bilder på så stora förändringar av hennes andra deltagare och det känndes som ett träningspass för mig! Jag gör mycket styrka när jag dansar men på ett annat sätt så jag vill ha bra tips och veta hur jag ska lägga upp min träning efter att jag slutar med dansen (som kommer hända någon gång)! Och efter första träningspasset igår så känndes det rätt bra! Om de andra träningspassen liknar det jag gjorde igår så kommer det både bli jobbigt och roligt!

Och under mina 4 första veckor så kommer jag göra 3 styrkepass, 2-3 power walks och 1 strech. Känns lite för lätt eftersom jag tränar 5 gånger efter det. Men det är just därför jag känner att jag kommer få resultat eftersom jag kombinerar olika träningsstilar!

Mitt första danspass var jätte roligt! får träffa alla kompisar och min favorit tränare Alexander! Det kändes jätte bra och även om han sätter igng fort som om vi inte har haft lov så blev jag ändå förvånad av mig själv! Jag hann med alla snabba armar och blev ändå inte så trött! Ni som tänker nu att dans är jätte lätt så kommer det ett inlägg senare med en vido som visar att det är allt annat än lätt!! Det är så tufft och så snabbt så man blir galen!

Men som jag nämnde i början, jag vakna med träningsvärk! Och jag är jätte glad! Nu börjar allt igen och min vardag har börjat!

Cheers!

 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS