v.frejdostman@outlook.com

Ben/rumpa

Jul 24, 2014 @ 22:00Categories: Träning

Så nu äntligen kom jag ut och fick göra mina övningar! tyvärr fick jag ingen med mig som kunde ta kort men det får jag göra någon annan gång! Jag brukar göra 12-15 X 3 när jag gör saker med min egna tygnd eller om jag är ute som nu och gör övningar själva. Jag tycker det är det bästa för mig för då kommer jag in idet och de sista gångerna får man verkligen kämpa vilket jag älskar! Kommer säkert inte kunna gå imorgon men då vet jag att jag har kämpat.

La extra mycekt tygnd och gjorde lite fler gånger på min rumpa i dag, inte för att jag vill ha den större utan för att jag har haft problem med mina höfter och rumpan förr så då har jag fått order hos min sjukgymnast att jag ska träna rumpa/höfter lite mera var tredje vecka för att bygga upp de långsamt.

När jag kom hem så gjorde jag en bär smoothie med fitnessguruns one whey hallon och vitcholkad! Och den var så otroligt god och smakade så otroligt mycket! Tyckte nästan att den var godare nu i smoothie än när man ska dricka den som shake! Jag rekomenderar er att testa!

Nu vet jag inte rikigti vad jag skriver för jag är så trött! Så ska gå och lägga mig och så skriver jag imorgon om hur det känns!

Cheers!

Comments (0)
OPTIONS