v.frejdostman@outlook.com

Börjar må bättre

Dec 13, 2014 @ 22:09Categories: Vardag

Äntligen börjar jag må bättre så jag kan kanske börja träna på måndag! Äntligen säger jag bara! Men idag har jag i alla fall börjat julhandla, väldigt sent men jag har i alla fall börjat! Så jag och mamma åkte in till staden och åt lite lunch innan jag började leta runt. Jag brukar oftast ha mycket fantasi kring julklappar men i år har jag ingen fantasi alls... och har ingen aning vad jag ska köpa! Men köpte klart till tre personer och ska ut på måndag igen och leta. Har ni några förslag på vad jag kan ge mina föräldrar? Vill ge dem något jag verkligen har tänkt igenom men känns som jag har gett allt som kan vara speciellt.

Imorgon ska jag lämna in min dator för jag har problem men musen. Den vill inte visa sig så jag måste ha en mus på sidan som jag kopplar in... Jätte jobbigt så måste lämna in den innan garantin går ut! Älskar verkligen min dator men har lämnat in den tre gånger nu med imorgon! Inte bra!

Nu ska jag fortsätta mitt lördagsmys innan jag kryper ner i sängen för att imorgon ska jag också gå på hundmässan! Så glad! Hoppas mina föräldrar inser nu att de behöver en hund så vi kan skaffa en!

cheers!

Comments (0)
OPTIONS