v.frejdostman@outlook.com

Efter lång tid är jag tillbaka

Aug 31, 2014 @ 14:32Categories: Vardag

Nu är jag äntligen tillbaka efter lång tid med mycket resande! Det har vairt otroligt roligt och jag har sett så otroligt mycket! Det har varit skönt att jag fått tagit en paus från allt nu innan terminen börjar! Som är nästa vecka! Kommer bli grymt roligt!

Men till Barcelona, och lite träning! Jag har gått så otroligt mycket i Barcelona, har nog aldrig gått så mycket i mitt liv! Och ändå har jag inte shoppat så mycket, vi var mer och såg saker än vad vi shoppa. Vilket var väldigt ovanligt! Glömde dock att sätta på run keeper så jag vet inte hur långt vi gick! Men det känns som mer än en mil per dag!!!! Så tro mig jag har tränat! TÄnkte skriva ett ensamt inlägg om Barcelona lite senare när jag har laddat över alla bilder till datorn. so stay tune

Men till en liten roligt nyhet! Jag var i går och undervisade och dansade på dansens dag igår i Vällingby Centrum och det var jätte mycket folk där! Det var jätte roligt att faktiskt bara dansa street på en show! Jag älskar disco men ibland är det skönt att visa mer av vad man kan!!

Medans jag var borta så kom äntligen mina skor från nike och tidningen från Västerort! Mina nike skor var så otroligt snygga när jag fick hålla i dem! Hade inte förväntat mig att de skulle vara så snygga!! O¨ch som jag sa här uppe att Västerort kom! Jag nämnde för någon vecka sen att jag gjorde en intervju och det var den som kom! Lite konstigt och roligt att se sitt aniskte i en tidning men ändå roligt! Nu kommer man vli igen känd i Vällingbt! Vet inte om det är positivt eller negativt dock... Det får tiden utgöra!

Comments (0)
OPTIONS