v.frejdostman@outlook.com

En bra jäkla dag

Aug 4, 2014 @ 13:51Categories: Träning

Är helt slut i kroppen och kommer vara slö resten av dagen men jag mår så bra ändå! Vaknade imorse och var otroligt pigg fast jag gick upp 6:15. Vill bara tillägga att det är första gången jag går upp såhär tidigt sen jag tog studenten... Vilket är månader sen... Och jag var pigg!!! Sen tog jag faktiskt bilen till gymmet eftersom jag skulle åka vidare sen... Men på gymmet gjorde jag som schemat sa, helkroppsstyrka! När jag tränar hela kroppen så gör jag inte så många övningar av en kroppsdel, inte lika många om jag tränar bara en kroppsdel/dag. Men jag tränar varje kroppsdel ändå!

Men tillbringade cirka två timmar på gymmet och mina ben skakade när jag gick ner till omklädningsrummet! Tufft men roligt pass!! fick sitta i omklädninsrummet i några minuter för att slappna av lite! Sen bar det av till Ridersvik där jag började min power walk! Gick runt i 1 1/2 timme och pratade med Yasse under tiden vilket var väldigt roligt! kan säga att det var många som kollade lite när jag gick runt och skratta åt mig själv... Men älskar min runda som jag power walkar runt! Jag går längst vattnet och sen in i skogen ovh lite i bostadsområdet men jag ser alltid vattnet! Jag kom runt 9 km när jag gick vilket var väldigt skönt! Men svettades så mycket eftersom det var så pass varmt!

Efter 3 1/2 h träning så bestämde jag att köpa en andra frukost och åkta ner till båten! Så jag satt nere vid båten och åt min frukost och bara njöt! det var så otroligt skönt att bara få njuta nere vid båten och att jag har möjligheten!

Nu ska jag lägga mig på soffan och bara vila efter mitt tuffa träningspass!!

Cheers!
Comments (0)
OPTIONS