v.frejdostman@outlook.com

Första träningen avklarad

Sep 2, 2014 @ 12:33Categories: Träning

Så igår var min första träning efter Kaylas Itsines träningpogram och min första tävlingsträning! Så ni kan räkna med att jag var trött när jag kom hem! Och jag har också väldigt mycket träningsvärk idag, men mindre än vad jag hade räknat med, vilket är possitivt!

Men börja med träningpogrammet! Detta ska jag göra under 12 veckors tid med balndning av cardio, styrka och strech. Jag blev välfigt intresserad av henne när jag hittade bilder på så stora förändringar av hennes andra deltagare och det känndes som ett träningspass för mig! Jag gör mycket styrka när jag dansar men på ett annat sätt så jag vill ha bra tips och veta hur jag ska lägga upp min träning efter att jag slutar med dansen (som kommer hända någon gång)! Och efter första träningspasset igår så känndes det rätt bra! Om de andra träningspassen liknar det jag gjorde igår så kommer det både bli jobbigt och roligt!

Och under mina 4 första veckor så kommer jag göra 3 styrkepass, 2-3 power walks och 1 strech. Känns lite för lätt eftersom jag tränar 5 gånger efter det. Men det är just därför jag känner att jag kommer få resultat eftersom jag kombinerar olika träningsstilar!

Mitt första danspass var jätte roligt! får träffa alla kompisar och min favorit tränare Alexander! Det kändes jätte bra och även om han sätter igng fort som om vi inte har haft lov så blev jag ändå förvånad av mig själv! Jag hann med alla snabba armar och blev ändå inte så trött! Ni som tänker nu att dans är jätte lätt så kommer det ett inlägg senare med en vido som visar att det är allt annat än lätt!! Det är så tufft och så snabbt så man blir galen!

Men som jag nämnde i början, jag vakna med träningsvärk! Och jag är jätte glad! Nu börjar allt igen och min vardag har börjat!

Cheers!

 

Comments (0)
OPTIONS