v.frejdostman@outlook.com

Hype över allt!

Aug 20, 2014 @ 18:06Categories: Jobb

Den här jobb dagen har varit väldigt lång! Det könns som varje timme går långsamare och långsamare... tror att jag är trött bara, men jag älskar mitt arbete ändå! Mycket saker somh händer och man sitter aldrig stilla! Det är alltid något som måste fixas eller så kommer det några som man ska vara social med! Det älskar jag med att jobba på den administrativa delen nu inna kurserna börjar eftersom det är nästan som ett kontrosjobb eftersom man måste maila, fixa hemsidan och möten men det är motsatsa också eftersom det är nya människor som kommer och går och telefonen ringer ibland!

Men jag känner att jag lever livet just nu! Har ett otroligt roligt och givande jobb och jag frå jobba med det jag älskar. Jag får insperera unga människor att bli något större och jag har de bästa kollegorna! Sen dansar jag själv och tävlar i det som gör mig glad, jag planerar min framtid med en kompis idag vilket kommer bli grymt roligt och det blir av det vi har planerat!

Just nu känner jag inte för att plugga eller sätta mig på ett kontor! Jag vill jobba med dans och med ungdommar! Jag vill stanna här iallfall några år till!!!!!

Comments (0)
OPTIONS