v.frejdostman@outlook.com

Jobbdag #1

Sep 7, 2014 @ 20:48Categories: JobbTags: #allyouneedisdance

Så idag har jag sepnderat hela min dag på dansskolan ända från 9 till halv 8! Nästan 12 timmar och det har varit otroligt varje minut! Visst vnågra gånger kände jag att jag skulle dö av trött och hunger men jag klarade mig igenom 6 lektioner 3 timmar i receptionen och 2 timmars träning! Jag måste älska dansen!

Ska också påpeka att varje lektion jag lär ut är nästan som ett träningspass både för min röst och min kropp! Man hoppar och dansar nästan nånstopp i 45 minuter jag jag gjorde det gånger 6! Inte så pass att jag blir trött och konditionsmässigt jobbigt men efter 6 timmar nästan så är man trött i kroppen!

Träningen idag bestod av contemporery och street! Jätte roligt båda två och älskar mina söndagsstreet lektioner eftersom jag får dansa koreografier som är gjorda i melodifestivalen m.m. så jag får alltid insperation av låtar och artister!

Nu ska jag gå och lägga mig och få lite sömn innan min stora dag är kommen! eller stora... det är iallfall min 19 års dag! Jag är inte så tagga och det känns verkligen inte som jag fyller år men jag är glad ändå!

Cheers!

Comments (0)
OPTIONS