v.frejdostman@outlook.com

så jag har inte skrivit på länge

Oct 29, 2014 @ 22:11Categories: DansTags: #lovelife

Nu ahr jag varit borta de senaste 6 veckorna men det har varit fullt ös sen jag sluta skriva... Har fått mycker mer ansvar än vad jag trode vilket är underbart och jag känner verkligen att jag får tycka till för att bygga upp den nya dansskolan. Träningen har gått bra, har också haft två tävlingar också! båda har gått otroligt bra! Första tävlingen kom vi 5:a i par på vår första startväling vilket är otroligt bra! På vår andra tävling som var i lördags så kom vi 4:a fast jag skadade mig 20 min innan vi skulle ut på golvet.

VI körde igenom vårat program, från ingenstans så vek min fot sig! En otrolig smärta och flashbacks från när jag skadade min förra fot kom direkt och jag blev såklart orolig! Efter att ha kylsprayat och lindat hårt så la jag mig ner i högläge för att se om jag kunde dansa. Kan påpeka också att jag var svin sur över min tidigare prestation i singel så jag var hämndlysten också. Efter 30 min tror jag så stälde jag mig på foten och hade ont men kunde stödja på den.. gick ner till sjukvården och bad dem tejpa den sen upp igen och börja värma upp. Kände att så fort jag stod på tå så hög smärtan till så jag hade problem och dansa´. Alla runt omkring mig ville också att jag skulle strycka mig men jag sa att allt var bra för att kunna tävla. Min uppvärmning var inte den bästa men jag strechade allt det jag visste jag var tvungen att strecha och gav mig ner på golvet. Både jag och min partner var oroliga och var inte så speciellt taggade på att dansa. Men första minuten gick bra vi gjorde lite fel och ag hade inte så ont.Efter andra minuten så gjorde vi några smp missar och jag kännde på mig att foten inte mådde så bra av att dansa. Efter vi dansat kvar sprang jag nästan av golvet och slängde mig ner på golvet för att det gjorde så ont! Men jag klarade det! Under prisutdelningen så visste vi att vi inte skulle komma på pallen men en del av mig kände hopp. Och senare visade det sig att domarna hade satt oss 2 4 och 6! Så om vi hade tagat ihop oss och jag inte var skadad så kansek vi skulle komma på pallen! om bara en domare skulle satt oss 5 istället för 6 så skulle vi ståt 3:a!
Men är otrolgit nöjd eftersom jag var skadad så kom vi inte sist i finalen utan kom 4:a precis utanför pallen!

Men nu har jag äntligen "höstlov"! Har jobbat 4 dagar i sträck och i måndags och tisdags så hade vi dance camp vilket betydde två heldagar ´med dans och 70 elever! Helt slut kan jag säga men nu får jag äntligen vila ut mig!

Cheers!

Ps. ska bli bättre på att skriva

Comments (0)
OPTIONS