v.frejdostman@outlook.com

Segling med bästa tjejerna!

Jul 31, 2014 @ 17:09Categories: Vardag

Jag blogga inte igår eftersom jag var en stöttepelare för min kompis eftersom hon skrev sitt körkortprov och sov väldigt länge!!! Efter en full dag med shopping och springa runt i stora staden så åkte jag hem och gjorde gårdagens träning! Känndes hyfsat bra men efter en lång dag i stan så tar benövningar rätt mycket fast jag ska klara det! Blev lite besviken men gjorde så mycket jag orka iallafall

Dagens träning kommer bli lite uppskjuten eftersom jag mötte upp några av mina älskade tjejer och försökte segla med dem! Men det blåste alldeles för mycket för att jag skulle klara mig själv (eftersom de är nybörjare). Så nu sitter vi här på altanen hemma hos mig med lite onyttiga saker och bara pratar massa skit. Mysig och välbehövligt eftersom jag inte träffar de här tjejerna varje dag som jag brukade göra!

Kommer såklart skriva om min spänstträning senare ikväll eller imorgon! Får se om jag är för slut när jag kommmer hem från träningen!

Längtar tills jag får börja skriva om dansen och när den ska börja! Känner nu att jag inte har tillräckligt med motivation! Men jag kan lova att när väl dansen börjar så kommer ni få mer uppdatering och fler filmer och videor!!!! LÄNGTAR!

Cheers!

 

Comments (0)

Error message

  • HTTP error -1002 occurred when trying to fetch .
  • HTTP error -1002 occurred when trying to fetch .
  • HTTP error -1002 occurred when trying to fetch .
  • HTTP error -1002 occurred when trying to fetch .
OPTIONS